‼️Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme është duke ndjekur me kujdes zhvillimet pranë kufirit ukrainas.

12.02.2022

‼️Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme është duke ndjekur me kujdes zhvillimet pranë kufirit ukrainas. 

Duke marrë parasysh rrezikun e besueshëm të përshkallëzimit të situatës, MEPJ këshillon të mos udhëtohet drejt Ukrainës. 

Gjithashtu, Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme i bën thirrje shtetasve shqiptarë që të largohen nga Ukraina sa më parë. 

Qytetarët e Republikës së Shqipërisë që ndodhen në Ukrainë mund të kontaktojnë për asistencë në numrat:

+48 22 824 14 27;  +48 501 194 910;
ose në adresat e emailit:
ambasada@albania.waw.pl;   embassy.warsaw@mfa.gov.al
dk@mfa.gov.al

ℹ️ Qytetarët shqiptarë ftohen që të informohen përmes kanaleve të komunikimit të Ministrisë për Evropën dhe Punët e Jashtme.

Адреса

61070, вул. Академіка Проскури, 1
г. Харків, Україна

Телефони

Тел.: +38(057) 717-79-33
Тел./факс: +38(057) 719-93-36

E-MAIL

consul@albconsul.com
info@albconsul.com

Робочі часи

Понеділок - П`ятниця
09:00 - 17:00